Despre companie

O companie romaneasca noua pe piata, cu expertiza mixta, avand in echipa ingineri, proiectanti, agenti funciari, inspectori, specialisti in mediu, personal tehnic, manageri de proiect, personal cu experienta in licitatii si achizitii, dar si consultanti cu experienta in piata locala si cea internationala.

Echipa noastra de profesionisti asigura finalizarea proiectelor in timp minim de executie si include persoane inalt specializate, experimentate, care ofera solutii rapide si pertinente pentru orice tip de proiect, fie ca este vorba despre o simpla intrebare ce tine de proiectare sau una care implica probleme tehnice complexe.

Dorim sa oferim servicii de inalta calitate si sa cream un nou nivel de confort pentru beneficiarii proiectelor. Calitatea, livrarea rapida, solutiile inovatoare si optime, competitivitatea si colaborarea pe termen lung sunt elementele principale ale misiunii noastre.
Nimic nu rezista fara viziune. Astazi avem multe elemente noi in viata noastra, create de oameni indrazneti, care si-au adus viziunea pe piata prin intermediul companiilor. Viziunea noastra este sa ajungem la servicii de ultima generatie, care sa schimbe abordarea partenerilor nostri fata de pachetul de servicii all-in-one si sa le elimine ingrijorarile legate de proiectul in curs, putand astfel sa se concentreze pe următorul proiect vizionar pe care il au.
  • Integritate - indiferent ce ar fi, nu ne vom pierde integritatea pentru nimic si pentru nimeni. Aceasta este piatra de temelie a filozofiei noastre de afaceri.
  • Umor - o treaba buna se face cu zambetul pe buze, asa ca umorul va contribui mereu la finalizarea oricarui proiect reusit.
  • Rezistenta - niciun proiect nu este usor, asa ca rezistenta este unul dintre elementele cheie pentru a depasi orice provocare.
  • Dezvoltare personala – investim in noi insine pentru a deveni mai buni. Cu siguranta iti doresti un partener bine instruit si cu o experienta vasta!
  • Creativitate - gandirea non-conformista aduce un plus de valoare tuturor celor implicati intr-o colaborare.
  • Munca in echipa - suntem o echipa si facem echipa cu orice client sau partener. O fundatie solida este facuta de o echipa solida.
  • Implicare - ne pasa si ne implicam. Odata ce suntem parte dintr-un proiect, nu exista nicio bariera care sa ne poata opri.

De ce sa ne alegi pe noi

CEA MAI BUNA CALITATE

Oferim produse care depasesc asteptarile clientilor nostri. Produsele noastre ies in evidenta pentru ca, pentru noi, calitatea este pe primul loc.

INTEGRITATE

Suntem integri in tot ceea ce facem si ne respectam principiile atunci cand lucram cu clientii, furnizorii si colegii de munca.

STRATEGIE

Niciun scop nu poate fi atins fara o strategie buna! Stabilim un plan de actiune pentru a ne examina si indeplini in mod constant obiectivele.

SIGURANTA

Privim siguranta ca pe o valoare, nu ca pe o prioritate. Suntem de neclintit in angajamentul nostru fata de siguranta si sanatatea angajatilor, a contractorilor si a clientilor nostri.

COMUNITATE

Incluziunea si colaborarea sunt doua valori majore care contribuie la o comunitate solida. Munca in echipa este cruciala in succesul nostru.

SUSTENABILITATE

Comportamentul sustenabil este esential in politica noastra privind calitatea. Ideea din spatele solutiilor noastre este imbunatatirea calitatii energiei si a eficientei energetice.

Certificari

Calitatea se bazeaza pe politici, proceduri si norme puternice. Suntem dispusi sa va demonstram ca promisiunea noastra privind calitatea nu este doar una la nivel declarativ, ci una certificata. Institutii de prestigiu, fie locale, fie cu prezenta la nivel mondial, ne-au certificat, garantand astfel pentru noi.

SRAC_9001
SRAC_14001
SRAC_45001
IQNet
anre

SUNTEM GATA SA-TI CONSTRUIM VISUL! SPUNE-NE MAI MULTE DESPRE PROIECTUL TAU!